Uitnodiging inloopbijeenkomst

Eind vorig jaar hebben wij een nieuw winningsplan heeft ingediend. Het winningsplan, de samenvatting en de bijbehorende studies staan op onze website (link onderaan de pagina). We kunnen het ons voorstellen dat u vragen heeft over de inhoud hiervan. We nodigen u daarom graag uit voor een inloopbijeenkomst.

winkler prins

Dit is een foto van de locatie Winkler Prins aan de Raadsgildenlaan 11 waar de bijeenkomst plaatsvindt. Rechts naast het gebouw is een parkeerplaats. Ook kunt u op parkeren bij het sportpark De Langeleegte.

De bijeenkomst vindt plaats op

donderdag 17 januari 2019

tussen 17.00 en 20.30 uur (vrije inloop)

Winkler Prins, locatie Raadsgildenlaan 11

9646 AA Veendam

Opzet bijeenkomst

Medewerkers van Nedmag staan voor u klaar om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn ook experts van Royal HaskoningDHV, Deltares, Well Engineering Partners en Technische Universiteit Aachen aanwezig. Zij hebben een aantal van de studies opgesteld die bij het winningsplan horen en kunnen u vertellen over:

  • de diepe ondergrond
  • de methode van zoutwinning
  • gebruik van dieselolie en alternatieven
  • bodemdaling en effecten op gebouwen
  • waterhuishoudkundige maatregelen

We ontvangen u in een centrale ruimte waar u algemene vragen kunt stellen over het winningsplan. Voor ieder van de bovengenoemde onderwerpen is een lokaal ingericht. Bij een hoge opkomst kan het zijn dat u even moet wachten voordat u een vraag kan stellen. Het is ook mogelijk om uw vraag vooraf te stellen via onderstaand e-mailadres.

Vragen en contact

Mocht u verhinderd zijn, of buiten deze informatiebijeenkomst om vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl) of via het contactformulier.

contactformulier

Gerelateerde artikelen