Omgeving

SAMEN. hart voor deze regio

Nedmag is een Gronings bedrijf in hart en nieren. Veendam is onze bakermat en daar zijn we trots op. Daarom willen we actief iets terugdoen met ons omgevingsfonds "SAMEN". Het omgevingsfonds is bestemd voor het steunen van verenigingen en initiatieven die een duwtje in de rug nodig hebben, zowel de kleinere als grote doelen. Het doel is elkaar te helpen en te versterken om zo samen bij te dragen aan deze mooie regio.

Samen erop uit.

Onder leefbaarheid vallen doelen die ervoor zorgen dat het wonen in deze regio voor jong en oud fijn is. Denk hierbij aan het vergoeden van nieuwe speeltoestellen om de buurten kindvriendelijk te maken of het bijdragen aan nieuwe kerstverlichting voor een sfeervolle kerst in het centrum van Veendam. Leefbaarheid is ook sponsoring van initiatieven zoals de Nedmag Moonlightwalk in Veendam, waar wij buren bij elkaar brengen voor een gezellige avondwandeling met kunst en cultuur. Kortom, met het doel leefbaarheid willen wij zoveel mogelijk investeren in de regio.samen logo

Samen genieten van muziek & cultuur.

Cultuur is voor Nedmag een erg breed doel. Aan de ene kant steunen wij muziek, theater en festivals en aan de andere kant zorgen wij ervoor dat de STAR blijft rijden en dat de Sintenpietenclub uitbundig Sinterklaas kan vieren. Ook goede doelen vallen onder cultuur. 

Samen sporten en bewegen.

Sporten is niet alleen goed voor je, het brengt mensen ook samen. Het is belangrijk dat bedrijven, verenigingen en andere initiatieven in het Noorden elkaar versterken om samen een mooie toekomst tegemoet te gaan. In dat kader sponsoren wij de meeste sportverenigingen in en rondom Veendam zoals de volleybal-, voetbal-, tennis- en golfclub.

Samen leren.

Educatie is enorm belangrijk. Specifiek willen wij chemie en techniek meer stimuleren in de regio. Basisschoolleerlingen in Veendam kunnen al vroeg kennis maken met de wereld van techniek in een mede door Nedmag mogelijk gemaakt technieklokaal. Ook geven wij leerlingen graag een rondleiding in onze fabriek om ze meer uit te leggen over magnesiumzout. Daarnaast steunen wij (techniek)projecten en helpen wij leerlingen graag met opdrachten.

Samen verduurzamen.

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is onze visie op het gebied van energietransitie. Om onze doelstellingen te behalen werken wij samen met bedrijven uit de regio, om slimme verbindingen te maken en kennis te delen. Vanuit die gedachte hebben we de pijler duurzaamheid toegevoegd aan het SAMEN. fonds; om initiatieven en verenigingen te helpen met uitdagingen op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van LED-verlichting om energie te besparen of het aanschaffen van zonnepanelen.

Contactformulier: Neem contact met ons op

algemene vraag Sponsorverzoek indienen

Hoofdsponsorschap

Volleybalvereniging SAMEN. Lycurgus viel op vanwege het enthousiasme en de drive van de spelers en vrijwilligers om de vereniging voort te laten bestaan. Daarom helpen wij de komende 3 jaar de topsport vereniging de positieve kracht rondom de club verder uit te breiden. Samen vooruit!

Sinds 2018 is Nedmag hoofdsponsor van voetbalvereniging Veendam 1894. Vol enthousiasme staan we achter deze mooie club aan de legendarische Langeleegte.

lycurgus

Heeft u vragen of een klacht? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Contact
Bel +31 598 651 911
Contactformulier

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de omgeving?

Nieuwsbrief