Overlast melden

Wij willen niet dat het woongenot van omwonenden onder de bedrijfsactiviteiten lijdt. In het geval van een klacht worden waar mogelijk snel maatregelen genomen. Neem hiervoor contact op met één van onderstaande telefoonnummers, afhankelijk van waar u woont.

Zoutwinningslocaties Tripscompagnie en Borgercompagnie

Nedmag wint magnesiumzout in Tripscompagnie en Borgercompagnie. Woont u in deze omgeving en heeft u een klacht over bijvoorbeeld geluid? U kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met de controlekamer: 0598 651 390. Of stuur een mail naar omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl). Ga via de knop onderaan deze pagina naar het contactformulier.

Productielocatie Billitonweg Veendam

Nedmag verwerkt het magnesiumzout tot andere producten op de productielocatie aan de Billitonweg in Veendam. Woont u in deze omgeving en heeft u een klacht over bijvoorbeeld geluid? U kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met de controlekamer: 06 537 024 67. Of stuur een mail naar omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl). Ga via de knop onderaan deze pagina naar het contactformulier.

Schade melden bij Commissie Mijnbouwschade

Denkt u dat de schade aan uw woning of gebouw komt door bodembeweging als gevolg van zoutwinning? En bent u particulier of heeft u een klein bedrijf? Dan kunt u vanaf 1 november 2021 deze schade melden bij de Commissie Mijnbouwschade via www.commissiemijnbouwschade.nl.  

Contactformulier: Neem contact met ons op

Algemene vraag Klacht doorgeven