team

Corporate responsibility

Duurzaamheid

Alles wat we doen, doen we met oog voor de wereld om ons heen. Duurzaamheid en milieu staan in ons werk centraal: we zien het als onze plicht om zuinig te zijn op natuurlijke bronnen. Bovendien proberen we continu ons energieverbruik te verlagen. 

Onze omgeving

Nedmag is trots op haar bakermat Veendam. We zijn trots dat we vanuit een Gronings dorp de wereld voorzien van het zuiverste magnesiumzout. We vinden het belangrijk open te communiceren met omwonenden en horen graag wat zij te zeggen hebben. Nedmag is bovendien hoofdsponsor van de regio. We dragen graag een steentje bij aan een bruisende en aantrekkelijke regio en sponsoren daarom diverse evenementen en sportclubs.

Medewerkers

We zijn trots op onze medewerkers, die zich elke dag met veel toewijding inzetten voor Nedmag. We doen er dan ook alles aan om een zo veilig en gezond mogelijke werkomgeving te creëren.

Certificaten ISO, FSSC en GMP+

Nedmag is gecertificeerd voor de internationale normen ISO 9001, FSSC 22000, GMP+ en ISO 14001. Tevens is het product MgCl₂ Aqua Kiwa gecertificeerd voor toepassing als chemicaliën in drinkwater. Klik op de link om het bijbehorende pdf-bestand te openen.

mijnlocatie

Contactformulier: Neem contact met ons op

Klantenservice Algemene vraag