Drinkwater

Drinkwater

Magnesiumchloride van Nedmag is geschikt voor de behandeling en productie van drinkwater. De kwaliteit magnesiumchloride aqua is hiervoor gecertificeerd.

MgCl2 Aqua logo

Nedmag beschikt over een zuivere grondstof en eigen productiefaciliteiten om de kwaliteit van producten te kunnen garanderen. Naast de bestaande varianten van magnesiumchloride, zoals voor technische toepassingen en diervoeding, is er nu ook een kwaliteit voor drinkwater: MgCl aqua.

Remineralisatie van drinkwater

Magnesiumchloride aqua is specifiek voor verrijking van drinkwater met magnesium. Dit is nodig wanneer mineralen door het zuiveringsproces zijn verwijderd, en daarna weer moeten worden toegevoegd. Dit proces wordt ook wel remineralisatie genoemd.

Magnesiumchloride in andere toepassingen

Magnesiumchloride kan ook een verrijking zijn in andere levensmiddelen en dranken, zoals sportdranken. Het product wordt bijvoorbeeld in sportdranken toegevoegd om het magnesiumgehalte in het lichaam sneller aan te vullen na vochtverlies. Het kan daarnaast nodig zijn om magnesium toe te voegen wanneer ontzilt drinkwater te weinig magnesium bevat.   

Certificeringen

De certificering voor magnesiumchloride aqua, en alle andere certificeringen zijn in te zien op de pagina corporate responsibility.

Customer service: Contact us

Request for quotation Other questions

Ook met ons samenwerken aan mooie en innovatieve producten?

Partnership aanvragen

Heeft u vragen of wilt u met ons samenwerken? Wij helpen u graag!

Klantenservice
Bel +31 598 651 911
Contactformulier