Olie en gas

Olie & gas

Voor veel producten in het dagelijks leven is de wereld afhankelijk van olie en gas. Een ontelbaar aantal producten zijn vervaardigd uit of met behulp van olie gemaakt. Olie is bijvoorbeeld de grondstof voor plastics en kunststoffen. Gas is een belangrijke brandstof voor transport en voor het verwarmen van gebouwen en huizen.

“Olie en gas zijn vandaag de dag nog onmisbare brandstoffen.”

Calciumchloride en magnesiumchloride worden ingezet bij het boren van nieuwe bronnen en het onderhouden van bestaande bronnen. Voor efficiënte werkzaamheden is het belangrijk om een heldere boorvloeistof te gebruiken. Calciumchloride van Nedmag bevat minimale onzuiverheden, heeft een laag sulfaat gehalte en een laag ijzergehalte, waardoor het zeer helder en zuiver is. 

CaCl tech - MgCl tech

Distributie & logistiek

Samen met een aantal partners heeft Nedmag voorraadpunten rondom de Noordzee gecreëerd, wat ons in staat maakt om boorlocaties in de Noordzee snel en accuraat te beleveren. Daarnaast heeft Nedmag opslagtanks in Emden (Duitsland) met een capaciteit van 30.000 ton. Ook in het Midden-Oosten en in West-Afrika is een sterke positie verworven. De combinatie van lokale productie en opslagfaciliteiten zorgt voor een uitstekende beschikbaarheid van zowel vloeibare als vaste producten.

Ook met ons samenwerken aan mooie en innovatieve producten?

Partnership aanvragen

Heeft u vragen of wilt u met ons samenwerken? Wij helpen u graag!

Klantenservice
Bel +31 598 651 911
Contactformulier