Lineas: onze nieuwe logistieke partner

​​​​​​​Nedmag heeft een eigen rangeerterrein waar goederentreinen met dolime van onze aandeelhouder Lhoist worden gelost. Hiervoor is een nieuw tractie contract ondertekend met de Belgische spoorwegmaatschappij Lineas.

lineas

De dolime komt per trein uit België van het kalkbedrijf Lhoist – tevens onze aandeelhouder – en wordt op ons terrein gelost. Dolime voegen wij toe in het proces om uiteindelijk Dead Burned Magnesia (DBM) te maken, oftewel vuurvaste stenen die worden toegepast in het bekleden van ovens voor het maken van cement en staal.

Samenwerken

Wij zijn continu bezig om onze logistiek te optimaliseren. Dat doen we door kritisch te zijn op ons eigen logistieke proces, maar ook door te kijken naar buurbedrijven om zo nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Doel daarbij is een win-winsituatie voor alle partijen. Lineas deelt deze visie en is daarom onze nieuwe logistieke partner.

Wij hebben gekozen voor Lineas omdat zij - net als wij - bedrijven aan elkaar willen verbinden"

Over Lineas

Lineas is een van de grootste privé-vrachtvervoerders per spoor in Europa. Het bedrijf biedt kwalitatieve spoorproducten en zoekt samen met hun partners naar logistieke oplossingen voor hun goederentransport in heel Europa. Daarbij helpt Lineas ondernemingen hun vervoer over de weg in te ruilen voor het spoor om zo tegelijk hun toeleveringsketen te verbeteren en actief bij te dragen aan een leefbaar milieu en een vlotte mobiliteit. Ga naar de website van Lineas door op het logo te klikken.

lineas

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact met ons op!

Contact