Informatiebijeenkomst voor buurtbewoners

Wij willen je graag bijpraten over de ontwikkelingen van de afgelopen tijd. Zoutwinning is een aantal keren in de media geweest, specifiek het incident in het zoutveld Tripscompagnie. Daarom organiseren wij op dinsdag 13 november in Veendam een informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat er speelt rondom onze zoutwinning. We hopen dat je kans ziet om daarbij aanwezig te zijn. Hieronder volgt informatie over de bijeenkomst.

winkler prins

Dit is een foto van de locatie Winkler Prins aan de Raadsgildenlaan 11 waar de bijeenkomst plaatsvindt. Rechts naast het gebouw is een parkeerplaats. Ook kunt u op parkeren bij het sportpark De Langeleegte.

Iedereen is welkom

Langs deze weg willen wij je graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst voor buurtbewoners. We organiseren deze bijeenkomst omdat we je willen bijpraten over het incident dat in het zoutveld Tripscompagnie op 20 april dit jaar heeft plaatsgevonden. De afgelopen periode zijn we druk geweest met het doen van onderzoek naar oorzaak en gevolgen. De onderzoeksresultaten zijn afgerond, deze willen we met je delen.

Daarnaast willen we laten zien hoe zoutwinning veilig kan plaatsvinden en hoe wij zorgen voor de veiligheid van onze omgeving. Maar natuurlijk beantwoorden we ook alle vragen die jij hebt over zoutwinning. Heb je vragen waar je deze bijeenkomst een antwoord op zou willen hebben? Laat het ons weten via omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl)

De bijeenkomst vindt plaats op

dinsdag 13 november 2018

tussen 17.00 en 20.30 uur (vrije inloop)

Winkler Prins, locatie Raadsgildenlaan 11

9646 AA Veendam

"We hopen dat je kans ziet om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn."

Vragen en contact

Mocht u verhinderd zijn, of buiten deze informatiebijeenkomst om vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl) of via het contactformulier.

contactformulier

Gerelateerde artikelen