Gemeente Midden-Groningen gedoogt bouwtransport over nieuwe weg

De gemeente Midden-Groningen gedoogt dat het bouwtransport van Nedmag de komende periode gebruik zal maken van de nieuwe weg tussen de zoutwinningslocatie Borgercompagnie en de Veendammerweg, om overlast voor de omgeving zoveel mogelijk te voorkomen. Met het in gebruik nemen van deze nieuwe weg, zal er in principe geen transport meer via de Borgercompagnie naar de zoutwinningslocatie rijden. 

nieuwe weg

Misverstand

In eerdere berichtgeving van Nedmag stond dat het gedoogverzoek door de gemeente Midden-Groningen was afgewezen. Inmiddels is duidelijk geworden dat er sprake was van een misverstand tussen Nedmag en de gemeente Midden-Groningen. Gemeente Midden-Groningen heeft aangegeven het bouwtransport te gedogen omdat de nieuwe route veiliger is en voor minder overlast voor de omgeving zorgt.

Ga naar dit nieuwsbericht voor meer informatie over de werkzaamheden op de zoutwinningslocatie Borgercompagnie.

Contact

Heeft u een klacht over bijvoorbeeld geluid? U kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met de controlekamer door te bellen naar: 0598 651 390. Neem ook bij vragen over dit bericht contact met ons op via de knop hieronder.

contact