wellness bad

Health & Wellness

Magnesium verkrijgt een steeds prominentere rol als essentieel mineraal, omdat veel mensen lijden aan een magnesiumtekort. Dit tekort kan ontstaan door een veranderd voedingspatroon, maar ook doordat voedsel steeds minder magnesium bevat. Tevens kan een ongezonde leefstijl en medicijngebruik het magnesiumgehalte in het menselijk lichaam beïnvloeden. Een laag magnesiumgehalte resulteert in een verminderde weerbaarheid tegen stress en spanning. Daardoor is magnesiumchloride een belangrijk ingrediënt in tal van (natuurlijke) cosmeticaproducten en in zoutbaden. Magnesium is dit jaar dan ook uitgeroepen tot supplement van het jaar 2018.

“Spieren ontspannen gemakkelijker met behulp van magnesium”

Magnesium onderzoek

Nedmag ondersteunt het onderzoek van Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) naar het effect van magnesium op de bloeddruk, darmgezondheid en stijfheid van bloedvaten.

Magnesium supplementen

Magnesium is uitgeroepen tot supplement van het jaar 2018. 

De hoogste natuurlijke kwaliteit

De “Zechstein Inside®”- kwaliteit is speciaal ontworpen voor huidverzorging. De “Zechstein Inside®”- kwaliteit wordt volgens het “Zechstein Inside®” batchprotocol geproduceerd, wat de hoogste natuurlijke kwaliteit magnesiumchloride garandeert en verzekert dat het product voldoet aan de veiligheidseisen voor gebruik op de huid van de EU cosmeticarichtlijn (Richtlijn (EC) Nr 1223/2009)). Nedmag geeft uitsluitend goedkeuring dat haar magnesiumchloride-producten worden gebruikt voor topische, cosmetische en medische toepassingen, wanneer deze volgens het “Zechstein Inside®” batchprotocol zijn geproduceerd. “Zechstein Inside®” producten worden gedistribueerd door onze partner Zechstein Minerals BV in de markt voor topische, cosmetische en medische toepassingen.

De oorsprong

Ook met ons samenwerken aan mooie en innovatieve producten?

Partnership aanvragen

Heeft u vragen of wilt u met ons samenwerken? Wij helpen u graag!

Klantenservice
Bel +31 598 651 911
Contactformulier