communicatie

Onze deuren staan open!

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in zijn of haar woonomgeving en wij willen hier graag aan bijdragen. Daarom organiseren we informatiebijeenkomsten en bedrijfsbezoeken om in gesprek te gaan met omwonenden. Daarnaast houden we je op de hoogte van onze activiteiten via onze website, nieuwsbrief en Facebookpagina.

Ontvang de nieuwsbrief

Woon je in de omgeving van Nedmag en wil je weten wat wij doen, wat het laatste nieuws is of wil je meer weten over onze projecten in de regio? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onderaan deze pagina vind je een blok waar je alleen jouw e-mailadres hoeft in te vullen om ingeschreven te staan voor de nieuwsbrief.

Kom bij ons kijken

Wil je eens met je sportclub, collega's of met buurtbewoners een kijkje nemen in de fabriek van Nedmag? We laten je graag zien hoe wij werken en hoe onze producten tot stand komen. Boek een rondleiding door een mailtje te sturen naar omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl) of vul het contactformulier in.

Bezoek Nedmag

Scholieren

Naast het organiseren van een rondleiding, zorgen we ook altijd voor een leuke activiteit. Zo kunnen scholieren bijvoorbeeld zelf badzout maken of een proefje doen in ons laboratorium. 

Magnesiumdagen

In 2017 heeft Nedmag voor het eerst de Magnesiumdagen georganiseerd. Twee dagen lang stond Veendam helemaal in het teken van magnesium. Bekijk hier de aftermovie.

Heeft u vragen of een klacht? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Contact
Bel +31 598 651 911
Contactformulier

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de omgeving?

Nieuwsbrief