Onze deuren staan open!

Wij vinden het belangrijk om iedereen die in ons winningsgebied woont of werkt, goed op de hoogte te houden van bedrijfsactiviteiten. Zo zijn er inloopavonden waarin we in gesprek gaan met omwonenden en houden we je op de hoogte met nieuwsberichten op onze site of onze Facebookpagina.

Maak een afspraak of ontvang de nieuwsbrief

Woon je in de omgeving van Nedmag en wil je weten wat wij doen, heb je vragen over bodemdaling of wil je meer weten over onze projecten in de regio? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers door te mailen naar omgeving@nedmag.nl. We gaan graag met je in gesprek op een moment dat het jou past. Ontvang je liever onze nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar hetzelfde adres.

Boek een rondleiding

Wil je eens met je sportclub, collega's of met buurtbewoners een kijkje nemen in de fabriek van Nedmag? We laten je graag zien hoe wij werken en hoe onze producten tot stand komen. Boek een rondleiding door een mailtje te sturen naar info@nedmag.nl of vul het contactformulier in.

Bedrijfsbezoek aanvragen

Activiteiten

Naast het organiseren van een rondleiding, zorgen we ook altijd voor een leuke activiteit. Zo kunnen scholieren bijvoorbeeld zelf badzout maken of een proefje doen in ons laboratorium. 

Magnesiumdagen

In 2017 heeft Nedmag voor het eerst de Magnesiumdagen georganiseerd. Twee dagen lang stond Veendam helemaal in het teken van magnesium. Bekijk hier de aftermovie.

Heeft u vragen of een klacht? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Contact
Bel +31 598 651 911
Contactformulier