Werkzaamheden zoutwinningslocatie Tripscompagnie

Vanaf week 41 tot en met week 4 (met uitzondering van week 52) voeren we werkzaamheden aan twee bronnen op de zoutwinningslocatie Tripscompagnie uit. Deze werkzaamheden vinden 24/7 plaats, waarbij we maatregelen nemen om overlast te voorkomen. Omwonenden van de zoutwinningslocatie ontvangen een brief hierover.

mijnlocatie

Planning werkzaamheden

Vanaf week 41 tot en met week 4 (met uitzondering van week 52) staan er onderhoudswerkzaamheden gepland aan twee bronnen: Tripscompagnie-9 en Tripscompagnie-6 (TR-9 en TR-6). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mobiele installatie. De werkzaamheden worden 24/7 uitgevoerd, waarbij we overlast voor onze omgeving zoveel mogelijk voorkomen.

De genoemde duur en startdatums van de werkzaamheden zijn onder voorbehoud, en hangen af van het exacte moment waarop de mobiele installatie beschikbaar is en van de voortgang van de werkzaamheden.

*Dit bericht is op 27 december gewijzigd, de werkzaamheden duren circa 4 weken langer dan gepland.

Contact

Heeft u een klacht over bijvoorbeeld geluid? U kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met de controlekamer door te bellen naar: 0598 651 390. Of neem contact met ons op via het contactformulier.