Update werkzaamheden zoutwinningslocatie Borgercompagnie

​​​In april is Nedmag gestart met het uitvoeren van boringen vanaf de zoutwinningslocatie Borgercompagnie. De afgelopen maanden zijn er twee winningsputten gerealiseerd: VE-5 en VE-7. De boortoren is inmiddels afgebouwd en momenteel wordt het geluidsscherm verwijderd. De komende maanden vinden er nog infrastructurele werkzaamheden plaats. De werkzaamheden vinden vooral overdag en doordeweeks plaats. Schrijf je in voor de e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

boortoren

Nieuwsbrief per mail

De komende maanden vinden er nog infrastructurele werkzaamheden plaats. Hoofdzakelijk óp de locatie maar soms ook daarbuiten. Het betreft met name civiele werkzaamheden en het aanleggen van leidingen en kabels. De werkzaamheden vinden vooral overdag en doordeweeks plaats.

Indien u via de mail periodieke updates wilt ontvangen over de werkzaamheden, geef dan uw e-mailadres door via omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl) of vul het contactformulier in.

Overlast melden

We realiseren ons terdege dat de boringen de afgelopen maanden voor overlast hebben gezorgd, ondanks alle maatregelen om dat zoveel mogelijk te voorkomen. We nemen klachten serieus en doen ons uiterste best om overlast zoveel mogelijk te beperken. Indien u opnieuw overlast ervaart, neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met de controlekamer: 0598 651 390. Is het niet dringend? Stuur dan een mail naar omgeving [at] nedmag.nl (omgeving[at]nedmag[dot]nl)