Trendship: hoe bouw je een slimme innovatieregio

Nedmag is trotse partner van Trendship 2024. Samen met een aantal andere bedrijven uit de regio is Nedmag sinds een aantal jaren onderdeel van de Innovatiehub Oost-Groningen. Tijdens Trendship verzorgt de Innovatiehub een inspirerende sessie over het bouwen van een innovatieregio met regionale grondstoffen, bedrijven, studenten en kennisinstellingen. We gaan onze kennis en ervaring delen, evenals de geleerde lessen en de mijlpalen. Ook is er voldoende ruimte voor interactie met het publiek.

trendship

Interactieve sessie 

Aanstaande donderdag organiseren Nedmag en de Innovatiehub Oost-Groningen gezamenlijk een interactieve sessie (10.45u tot 11.45u) tijdens Trendship over hoe je een slimme innovatieregio bouwt. In Oost-Groningen bouwt de Innovatiehub Oost-Groningen (IHOG) al vijf jaar aan een uniek ecosysteem waarin innovatie en ondernemerschap voorop staan. De IHOG kijkt anders naar de potentie van haar grondstoffen en legt in samenwerking met jong talent onverwachte combinaties op de mat. Het pioniert, onderneemt én deelt. Ontdek hoe jij als ondernemer bouwt aan een slimme innovatieregio.

Over Trendship

Met het motto ‘get empowered today, start building tomorrow’ ambieert Trendship om samen met 1.000 ondernemers en professionals een impuls te geven aan de noordelijke groeiagenda. Trendship is hiermee de perfecte voedingsbodem voor verdere groei van onze regio. 

Donderdag 30 mei 2024: 8.30 – 18.00 uur

Suikerunieterrein: Suikerlaan 10, Groningen

Innovatiehub Oost-Groningen