Recordpoging: magnesium voetenbad

Nedmag, Zechsal en Zechstein organiseren samen op zondag 15 juli a.s. een recordpoging magnesium voetenbad op het terrein van de Tennisclub Veendam aan de Ontspanningslaan. Het doel is om ongeveer 300 mensen tegelijk een magnesium voetenbad te laten nemen. Deze recordpoging is onderdeel van de sportfair die de tennisclub die middag organiseert.

Magnesium flakes

Magnesium ontspant

Magnesium heeft een kalmerende werking waardoor spieren gemakkelijker ontspannen, dit resulteert in minder spierpijn of minder stijve spieren. Door de ontspannende werking is het bijvoorbeeld ook een zeer effectief middel tegen rusteloze benen. Daarnaast maakt het energie vrij en maakt het je minder gevoelig voor stress. Veel mensen lijden aan een magnesiumtekort. Dit komt enerzijds door een veranderd voedingspatroon maar ook doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat. Magnesium is een belangrijk ingrediënt in tal van cosmeticaproducten en in zoutbaden. Je krijgt er een zachte en soepele huid van.

“Wist je dat magnesium dit jaar is uitgeroepen tot Supplement van het Jaar 2018?”

In de grond onder Veendam bevindt het meeste zuivere magnesiumzout ter wereld. Ontdek zelf de heilzame werking van magnesium en doe mee aan de recordpoging!

Je bent uitgenodigd!

voetenbad

Wat: Recordpoging magnesium voetenbad

Datum: Zondag 15 juli a.s.

Waar: Tennisclub Veendam, Ontspanningslaan

Tijd: De recordpoging is om 15.00 uur. De sportfair begint om 11:30 uur en eindigt om 17:30 uur.