Preventiemaatregelen coronavirus voor leveranciers

Nedmag houdt de veranderende situatie van de COVID-19 nauwlettend in de gaten en heeft de verantwoordelijkheid ons uiterste best te doen om de verspreiding van het coronavirus te stoppen. Onze eerste prioriteit is de veiligheid en gezondheid van onze werknemers, onze bezoekers, inclusief onze leveranciers en partners, en onze buren in de gemeenschap. Wij vragen onze leveranciers ervoor te zorgen dat iedereen die naar Nedmag komt gezond is en geen symptomen heeft die verband kunnen houden met corona. En daar controleren we ook zelf op.

corona

Maatregelen leveranciers

In het geval een leverancier koorts en symptomen van corona vertoont moeten we de toegang tot onze locaties weigeren. Verder zijn er sinds maandag 16 maart 2020 extra preventieve maatregelen genomen die in het teken staan van het mijden van contacten waar mogelijk. Ook werken wij volgens de hygiëne maatregelen conform de richtlijnen van het RIVM: we schudden geen handen, wassen regelmatig de handen en bewaren minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. De werkprocessen voor het laden van goederen zullen daarom enigszins afwijken van de normale manier. Informeer uw medewerkers vooraf over deze maatregelen en vraag hen de instructies te volgen die bij de verschillende ingangen zijn aangegeven.

Bij voorbaat onze excuses voor het eventuele ongemak. Wij zijn echter van mening dat deze maatregelen in deze onzekere tijden nuttig en geruststellend zullen zijn. Neem bij vragen contact op met uw contactpersoon bij Nedmag. Alvast bedankt voor uw medewerking.

contact