Open Dag & Festival 30 september

Nedmag is volop in ontwikkeling. Er is veel te beleven in de wereld van magnesium en dat willen we graag laten zien. Op zaterdag 30 september van 10.00u tot 14.00u is iedereen welkom op de locatie aan de Billitonweg om de wereld van magnesium te ontdekken. Naast een Nedmag-belevingstour zijn er presentaties van partners, foodtrucks, kleine optredens en workshops. Ook vindt er een speciale lancering plaats van een typisch Hollands product dat met magnesium is verrijkt.

onze omgeving

Nedmag is volop in beweging. Op zaterdag 30 september a.s. van 10:00 – 14:00 uur openen wij onze deuren voor belangstellenden. Stap in de wereld van magnesium en ontdek de toepassingen van magnesiumzout: van wellness en duurzaam meubilair tot landbouw en waterzuivering. Volg een lezing over het winningsproces en ga mee op een belevingstour over het terrein (draag hiervoor een lange broek en platte schoenen).

Het is een open dag in festival sfeer met foodtrucks en kleine optredens. Jong en oud zijn welkom, zo zijn er voldoende kinderactiviteiten zoals een workshop badzout maken.

Ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding komen aan bod. Tijdens de open dag vindt de officiële lancering plaats van een typisch Hollands product dat is verrijkt met magnesium.

Verder zijn partners van Nedmag deze dag aanwezig met een bedrijfspresentatie, waaronder IJssel Technologie, Innovatiehub Oost-Groningen, Zechsal, Kisuma, Farmin en North Water.

Kortom, ontdek de wereld van magnesium op zaterdag 30 september aanstaande van 10:00 – 14:00 uur aan de Billitonweg 1 in Veendam. Graag tot dan!

open dag

Belangrijke informatie

WANNEER: Zaterdag 30 september 2023

TIJD: 10.00u tot 14.00u

WAAR: Nedmag locatie Billitonweg 1

RONDLEIDING: Draag een lange broek & platte schoenen

Iedereen (jong & oud) is welkom!