Hart van Nedmag: zoutwinning van begin tot eind

Dit jubileumjaar is het uitgelezen moment om onze activiteiten inzichtelijker te maken. Voor onze klanten, voor de omgeving waarin wij werkzaam zijn, voor onze eigen medewerkers en voor overige geïnteresseerden en belanghebbenden. In "Hart van Nedmag" nemen we u mee in onze activiteiten, van zoutwinning tot onze rol als werkgever en het zijn van een goede buur in de regio.

Nedmag hoofdlocatie

Jubileum: 40 jaar Nedmag

 In 1981 is Nedmag gestart als producent van doodgebrande magnesiumoxide (DBM). In 2021, 40 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met een divers productportfolio. Een bedrijf dat zich op allerlei vlakken continu blijft ontwikkelen. We optimaliseren producten en processen en zien kansen om in vernieuwende toepassingen en markten te stappen. We zetten ons met passie in voor het werk en bereiken onze doelen door samen te werken. Altijd met oog voor onze omgeving en rol in de regio. Nedmag vindt het belangrijk om naast een goede werkgever, ook een goede buur te zijn.

Samen op weg naar duurzamer ondernemen

Dit jubileumjaar is het uitgelezen moment om onze activiteiten inzichtelijker te maken. Voor onze klanten, voor de omgeving waarin wij werkzaam zijn, voor onze eigen medewerkers en voor overige geïnteresseerden en belanghebbenden. Duurzaamheid en veilige en verantwoorde zoutwinning voor mens en milieu reikt de afgelopen jaren steeds verder, het zijn thema’s waar we als organisatie inmiddels continu mee bezig zijn. Naast het voldoen aan wet- en regelgeving zetten we vaak een stap extra en dagen we onszelf uit. Met name op het gebied van de energietransitie wil Nedmag koploper zijn. In deze editie geven we u inzicht in de keten van Nedmag en zetten we de activiteiten op het gebied van verantwoord ondernemen op een rij. Daarnaast is het een blik vooruit om Nedmag verder te brengen. Dit doen we natuurlijk graag in dialoog met onze klanten en belanghebbenden.

Open het pdf-bestand via de knop hieronder of blader het document online door.

Hart van Nedmag (pdf)

infographic