Aankondiging werkzaamheden: nieuwe weg Borgercompagnie

Nedmag gaat binnen enkele weken van start met de aanleg van een nieuwe weg tussen de zoutwinninglocatie Borgercompagnie en de Veendammerweg. Door het aanleggen van deze nieuwe weg zal er in principe geen transport meer via de Borgercompagnie naar de zoutwinningslocatie rijden. De werkzaamheden vinden overdag plaats en zullen ongeveer 2 maanden duren.

Plattegrond nieuwe weg

We streven ernaar om overlast van onze activiteiten waar mogelijk te voorkomen. Met het in gebruik nemen van deze nieuwe weg, zal er in principe geen transport meer via de Borgercompagnie naar de zoutwinningslocatie rijden. Transport is de komende jaren nodig voor het operationeel houden en uiteindelijk het afsluiten van de bestaande bronnen.

Daarnaast zijn er plannen voor de aanleg van nieuwe bronnen vanaf de locatie Borgercompagnie. Of deze plannen worden uitgevoerd is afhankelijk van de besluiten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat op de vergunningsaanvragen van Nedmag.

Contact

Heeft u een klacht over bijvoorbeeld geluid? U kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met de controlekamer door te bellen naar: 0598 651 390. Neem ook bij vragen over dit bericht contact met ons op via de knop hieronder.

CONTACT