U bent hier

Sponsoring

Nedmag sponsort jaarlijks meerdere lokale verenigingen en evenementen. Sponsoring vinden wij erg belangrijk, omdat het onderdeel is van onze betrokkenheid bij de regio waarin we werkzaam zijn.

Ons sponsorbeleid is opgedeeld in de volgende vier doelen, het budget proberen wij evenredig over deze doelen te verspreiden.

Leefbaarheid

Onder leefbaarheid vallen doelen die ervoor zorgen dat het wonen in deze regio voor jong en oud fijn is. Denk hierbij aan het vergoeden van nieuwe speeltoestellen om de buurten kindvriendelijk te maken of het bijdragen aan nieuwe kerstverlichting voor een sfeervolle kerst in het centrum van Veendam. Leefbaarheid is ook sponsoring van initiatieven zoals de Nedmag Moonlightwalk in Veendam, waar wij buren bij elkaar brengen voor een gezellige avondwandeling met kunst en cultuur. Kortom, met het doel leefbaarheid willen wij zoveel mogelijk investeren in de regio.

Sport

Nedmag stimuleert sport en bewegen. Sporten is gezond en daarnaast brengt het verenigingen en sportevenementen gemeenschappen bij elkaar. Daarom staan wij altijd open voor het sponsoren van sportieve initiatieven. Zo sponsoren wij de meeste lokale verenigingen zoals de volleybal-, voetbal-, tennis- en golfclub.

Educatie

Educatie is enorm belangrijk. Specifiek willen wij chemie en techniek meer stimuleren in de regio. Basisschoolleerlingen in Veendam kunnen al vroeg kennis maken met de wereld van techniek in een mede door Nedmag mogelijk gemaakt technieklokaal. Ook geven wij leerlingen graag een rondleiding in onze fabriek om ze meer uit te leggen over magnesiumzout.  Ook steunen wij (techniek)projecten en helpen wij leerlingen graag met opdrachten.

Cultuur

Cultuur is voor Nedmag een erg breed doel. Aan de ene kant steunen wij muziek, theater en festivals en aan de andere kant zorgen wij ervoor dat de STAR blijft rijden en dat de Sintenpietenclub in Veendam uitbundig Sinterklaas kan vieren. Ook goede doelen vallen onder cultuur.

Sponsoring aanvragen

Nedmag heeft een ruim sponsorbudget maar we kunnen helaas niet altijd alle aanvragen honoreren. Daarom is gekozen voor het honoreren van zoveel mogelijk aanvragen, maar dan in kleinere bedragen.  Aanvragen kunnen ingediend worden per post of door een e-mail te sturen naar sponsoring@nedmag.nl.  In de aanvraag dient een omschrijving te staan van de activiteit, plaats en datum en indien mogelijk een budgetoverzicht. Een interne commissie beoordeelt de aanvragen.

Open sitemap >>> Close sitemap >>>