Samen het beste naar boven halen

Sporten is niet alleen goed voor je, het brengt mensen ook samen. Het is belangrijk dat bedrijven, verenigingen en andere initiatieven in het Noorden elkaar versterken om samen een mooie toekomst tegemoet te gaan. In dat kader sponsoren wij de meeste sportverenigingen in en rondom Veendam zoals de volleybal-, voetbal-, tennis- en golfclub.

SAMEN. mensen in beweging krijgen

Volleybalvereniging Lycurgus viel op vanwege het enthousiasme en de drive van de spelers en vrijwilligers om de vereniging voort te laten bestaan. Daarom hebben wij besloten om de topsport vereniging de nodige rust te geven en ze te helpen om de positieve kracht rondom de club verder uit te breiden. Samen vooruit!

Sinds vorig jaar is Nedmag hoofdsponsor van voetbalvereniging Veendam 1894. We zijn trots op onze bakermat Veendam en zetten ons continu in voor onze regio. Vol enthousiasme staan we achter deze mooie club aan de legendarische Langeleegte.

SAMEN. = team + supporters + leden + sponsoren

Sport en ontspanning

Wist je dat sporters veel baat hebben bij magnesium? Magnesium heeft een kalmerende werking waardoor spieren gemakkelijker ontspannen, wat resulteert in minder spierpijn en minder stijve spieren. Daarnaast maakt het energie vrij én maakt het je minder gevoelig voor stress.

magnesium bad

Heeft u vragen of een klacht? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Contact
Bel +31 598 651 911
Contactformulier

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de omgeving?

Nieuwsbrief