Nedmag is hoofdsponsor van de omgeving

Van sportevenementen tot festivals: in Veendam gebeurt altijd wat. Nedmag is trots op deze bruisende regio én draagt er graag aan bij. Daarom sponsoren we uiteenlopende evenementen en verenigingen op het gebied van leefbaarheid, sport, cultuur en educatie.

Leefbaarheid

Veendam is een fijne plek voor jong en oud. Dat willen we zo houden! Nedmag sponsort daarom initiatieven die de leefbaarheid van het dorp verbeteren. Denk aan speeltoestellen of kerstverlichting in het centrum, maar ook de Nedmag Moonlight Walk.

Sport

Sporten is niet alleen goed voor je, maar brengt mensen ook samen. Daarom sponsort Nedmag de meeste sportverenigingen, zoals de volleybal-, voetbal-, tennis- en golfclub.

Cultuur

Van festival tot concert, van stoomtrein tot sinterklaasviering: Veendam kent veel culturele initiatieven. Nedmag steunt diverse Veendammer initiatieven.

Educatie

Techniek en chemie zijn prachtige vakken. Daar laten we de jeugd graag mee kennismaken! Op de Winkler Prins in Veendam droegen we bij aan de totstandkoming van een technieklokaal, zodat leerlingen van verschillende basisscholen al vroeg de wereld van techniek ontdekken. Ook geven we schoolklassen graag rondleidingen door onze fabriek.

Sponsoring aanvragen

Wil je sponsoring aanvragen voor een evenement, goed doel of initiatief? Dien je aanvraag hieronder, via sponsoring@nedmag.nl of per post (Postbus 241, 9640 AE Veendam) in. Omschrijf in de aanvraag je activiteit of initiatief en de plaats of datum waarop dit plaatsvindt. Stuur indien mogelijk ook een budgetoverzicht mee. Een commissie van Nedmag beoordeelt alle aanvragen.

sponsoring aanvragen

Heeft u vragen of een klacht? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Contact
Bel +31 598 651 911
Contactformulier