U bent hier

Nedmag Moonlight Walk Veendam

Op vrijdagavond 22 september vindt de eerste editie van de Nedmag Moonlight Walk plaats in Veendam. De Moonlight Walk is een avondwandeling met onderweg allerlei tussenstops voor hapjes & drankjes en muziek & theaterperformances. De inschrijfkosten zijn 10 euro per persoon, waarvan de opbrengsten volledig naar een goed doel gaan: de kinderboerderij in Borgerswold.

De Nedmag Moonlight Walk wordt georganiseerd door de Lions Club Veendam, Nedmag is de hoofdsponsor van het evenement. Alle kosten van het evenement worden gedekt door sponsorgeld, waardoor de volledige opbrengst naar een goed doel gaat: een nieuw speeltoestel voor de kinderboerderij in Borgerswold. Lions Club Veendam is verrast door de interesse in Veendam en omliggende dorpen. Er hebben zich al meer dan 350 mensen uit alle windstreken aangemeld.

Ontvangst is vanaf 19.00u in het vanBeresteyn. Inschrijving is op dat moment nog mogelijk maar houd rekening met een wachtrij. De Nedmag Moonlight Walk start om 20.30u op het plein bij van Beresteyn met een gezamenlijke warming-up. Deelnemers kunnen onderweg onder andere genieten van de straatmuzikant Moti, vuurvreters, een mannenkoor, een jazzorkest, theater en heerlijke hapjes. De wandeling neemt inclusief de 16 tussenstops voor korte acts circa twee uur in beslag. De totale afstand van de wandeling is bijna 6 kilometer.

Informatie

Wat: Avondwandeling (6km) met hapjes, muziek en theater.

Waar: start/finish bij vanBeresteyn in Veendam.

Wanneer: vrijdag 22 september om 20.30u.

Goed doel: Kinderboerderij in Borgerswold.

Inschrijving: www.moonlightwalkveendam.nl of op de avond zelf. Kosten zijn €10,- pp.

Meer informatie: website (hierboven) of de Facebookpagina.

 

Open sitemap >>> Close sitemap >>>