U bent hier

Magnesiumdagen Veendam

Op 8 en 9 september aanstaande vinden in Veendam de Magnesiumdagen plaats. Deze dagen zijn een gezamenlijk initiatief van bedrijven die betrokken zijn bij magnesiumwinning. Het zijn feestelijke en informatieve dagen met activiteiten voor jong en oud.

Op vrijdagavond 8 september vindt de feestelijke aftrap plaats op het Museumplein in Veendam. Ook zijn er dan drie interessante lezingen bij te wonen in het vanBeresteyn theater. Vraagt u zich bijvoorbeeld af waarom de bodem onder Veendam zo uniek is? Of hoe het komt dat een tekort aan magnesium in het menselijk lichaam steeds vaker voorkomt? En wat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek zijn? Meld u dan gratis aan voor de lezingen via de website: www.magnesiumdagen.nl.

Zaterdag 9 september kunt u op diverse locaties kennismaken met alle bedrijven die betrokken zijn met magnesium, van voeding&gezondheid tot chemie&techniek. Ieder bedrijf heeft een aantal leuke activiteiten en rondleidingen georganiseerd. We vervoeren u die dag gratis langs de verschillende locaties in hop-on hop-off bussen en voorzien u van hapjes en drankjes. Kijk voor meer informatie over de route en het programma op de website.

Open sitemap >>> Close sitemap >>>