U bent hier

Bezoek ons op de Food Ingredients Europe in Frankfurt

Bezoek ons van 28 tot en met 30 november op de wereldwijde ontmoetingsplek voor voeding- en drankinnovatie. Op de Food Ingredients Europe beurs in Frankfurt, presenteren wij onze hoogwaardige toepassingen in de voedingsindustrie voor kaasproductie, brouwerijen en meer

Sinds 1986 is de Food Ingredients Europe (Fi Europe) de wereldwijde ontmoetingsplek voor alle stakeholders in de voedingsindustrie. Het brengt ’s werelds toonaangevende ingrediënten leveranciers, research & development teams en productie- en marketingspecialisten bij elkaar. Daarnaast is het dé plek om innovaties op het gebied van nieuwe ingrediënten en diensten te ontdekken.

Nedmag produceert hoogwaardig calciumchloride. Calciumchloride wordt gebruikt als voedingsadditief en als hulpstof in diverse processen. Bij Nedmag hebben we ons eigen laboratorium voor kwaliteitscontrole van eindproducten, het controleren van kwaliteit is een continu proces om aan voedselveiligheidseisen te voldoen. Nedmag’s calciumchloride wordt toegevoegd aan melk voor het maken van kaas. Daarnaast wordt het toegevoegd aan brouwwater om de mineraalbalans te verbeteren. Bovendien wordt het gebruikt als conserveringsmiddel  voor blikgroenten en voor de smaakverrijking van augurken.

De beurs vindt plaats in Messe Frankfurt. Adresgegevens van de Fi Europe staan hieronder. De Nedmag stand is te vinden in hal 8, stand nummer 08.0P79.


Messe Frankfurt Exhibition GmbH

Ludwig-Erhard-Anlage 1

60327 Frankfurt am Main

Hallen 8, 9, 11.0 & 11.1

  

Open sitemap >>> Close sitemap >>>